Világítás

Készítsen inspiráló megvilágítási sémákat. Kapcsolja ki az összes fényforrást egyetlen gombnyomással amikor aludni, vagy épp az otthonát elhagyni készül.

bármely fényforrás

fényerő

szabályozás

színbeállítás

icon A1 vilagitas 125x125 1 - Világítás
icon A2 napecska 125x125 1 - Világítás
icon A3 szinergia 125x125 1 - Világítás

teljesítménymérés

lágyindítás

világítási sémák

icon A3 kannyektor 125x125 1 - Világítás
icon A5 diagram2 125x125 1 - Világítás
icon A6 napocska 125x125 2 - Világítás
A VILÁGÍTÁS, MELY KÖZELÍTI A TERMÉSZETES FÉNYT.

A Grenton LED RGB intelligens világítási rendszer lehetővé teszi, hogy a világítás alkalmazkodjon a napszakhoz. Energiával feltöltő, erős fény a fürdőszobában, mikor indul a nap, míg az esti időszakban a lemenő Nap sugarainak fénye segít ellazulni, mielőtt aludni térne.

OKOS FÉNYERŐSZABÁLYOZÓ – ERŐS FÉNY NAPPAL, SZOLID MEGVILÁGÍTÁS ESTE

Ismeri az érzést, mikor éjjel felkel és felkapcsolja a villanyt…a fény azonnal elvakítja, ami nem túl kellemes érzés. A Grenton okos világítása ezzel szemben ilyenkor kevés fénnyel indít, majd fokozatosan növeli a fényerőt, hogy az ébredés folyamatát kellemesebbé tegye.

ÉRBREDJEN GYENGÉDEN. NINCS TÖBB BÁNTÓAN HANGOS ÉBRESZTŐÓRA

Nincs rosszabb annál, mint az ébresztőóra éles hangjára ébredni egy kellemes álomból. A Grenton egy sokkal gyengédebb megközelítést kínál. Első lépésként fokozatosan növeli a hálószoba fényét, majd egy halk zenét kezd sugározni. Ezzel hozzásegíti Önt ahhoz, hogy minden napja jó hangulatban induljon.

ÉJSZAKAI FÉNY

Nem egyszerű feladat – főleg gyerekek számára – megtalálni a villanykapcsolót a sötétben. Miért is tenné ki kockázatnak gyermekét? A Grenton érzékeli a mozgást és egy enyhe megvilágítással segít, hogy a folyosón, vagy a lépcsőn biztonsággal lehessen közlekedni.

EGY HATÉKONY VILÁGÍTÁSI RENDSZERREL AKÁR 35% MEGTAKARÍTÁST IS ELÉRHET. 

MEGTAKARÍTÁS

-23%

A feleslegesen világító lámpákat automatikusan lekapcsolja.

-15%

A világítás inteznizitásának szabályozásával.