Elektromos fűtés kivitelezés

tervezes m e1705155335750 - Elektromos fűtés kivitelezés

Elektromos fűtés tervezés

Napjainkban számos technológia áll rendelkezésre otthonunk komfortos fűtésének megvalósítására. Az esetek jelentős részében érdemes több technológia együttműködéséből adódó előnyöket kihasználni. Vegyük figyelembe az ingatlan adottságait, az egyes helyiségek funkcionalitását, energiahatékonysági és finanszírozási célokat, lehetőségeket. Segítünk a villamos hálózat adta keretek feltárásában, vagy szükség esetén az átszerelésében.

villamos halozat - Elektromos fűtés kivitelezés

Villamos hálózat előkészítése

Technológiától, komfort céloktól és energetikai adottságoktól függően különböző lehet a fűtőeszköz betáp vezetékének, kábelének elhelyezkedése, keresztmetszete, fázis száma, vezérlése, biztosítása. Az építés, felújítás tervezési szakaszában érdemes ezeket illetően döntést hozni. Utólagos kiépítés esetén, otthona dekoratív megjelenésének megőrzését figyelembevéve javaslunk praktikus megoldásokat.

elektromos fűtés hideg burkolat alá - Elektromos fűtés kivitelezés

Elektromos fűtés kivitelezés

Költséghatékonyság, kényelem és funkcionalis célokat figyelembevéve érdemes több technológiának összehangolt működését megvalósítani. Fogyasztás tekintetében a hőszivattyú a legkedvezőbb. Alkalmas fan coil, vízteres padlófűtés és használati melegvíz üzemeltetésére. Radiátorok melegvízellátása esetén általában szükségszerű nagyobbra cserélni a radiátorokat. Praktikus, gyors, és elérhető áron kivitelezhető az elektromos padlófűtés, melyhez többféle technológiának alkalmazásában is nagy tapasztalatra tettünk szert. Lokális, gyorsan reagáló fűtésre az infrapanelt ajánljuk. Mobilizálhatóság és egyszerű üzembehelyezés tekintetében a fűtőpanelek örvendenek a legnagyobb népszerűségnek. Minden esetben fontos, hogy a villamos hálózat alkalmas legyen az eszköz üzemeltetéséhez.

wifi termostat - Elektromos fűtés kivitelezés

Költség-optimalizálás vezérléssel

A különböző termosztátok egyszerű kezelhetősége nagyon fontos szempont ügyfeleink és a felhasználók többsége számára is. Felhívjuk a figyelmet, hogy fűtés szabályozhatóságát mindig tartsa szem előtt, ugyanis a számlák kiegyenlítésekor nagyon fájdalmas lehet, a nem megfelelően alkalmazott, alkalmazható vezérlés. Az Ön életvitelének, otthonának, fűtési technológiájának figyelembevétét is tartsuk szem előtt vásárláskor. Szívesen segítünk már a kezdeti elképzelések körvonalazásánál.

Metrel muszer attetszo e1705155248987 - Elektromos fűtés kivitelezés

Jótállás érvényesítés

Amennyiben elektromos fűtését saját kivitelezésben készítette, készíttette, akkor is szükséges a szakszerű üzembehelyezés, melyet csak elektromos szakember végezhet arra hitelesített célműszerrel.