Biztosítéktábla csere

Ön elővigyázatos, ezért szeretné lecseréltetni biztosítéktábláját? Esetleg olvadóbiztosítékot használtak hozzá? Lakáselosztóját túl réginek, elavultnak véli? Kicseréljük!

A biztosítéktábla csere díja 24.400 Ft. Az ár 4 db kismegszakító beépítését foglalja magában, efölött plusz 2.000 Ft/db többletkiadással kalkulálhat.
A biztosítéktábla csere alkalmával a szakmában elismert gyártók kimagasló minőségű termékeit alkalmazzuk, ennek okán 2 év teljes körű garanciával nyújtjuk Önnek a biztonságot.

A biztosítéktáblában kap helyet a legöbbek által fi-reléként ismert, más néven áramvédő, vagy hibaáram-védő kapcsoló, melyet az MSZ:447-2019 szabvány kötelezően előír. A fi-relé beépítésének költsége attól függően, hogy egy, vagy háromfázisú rendszerrel rendelkezik, 15.600-17.600 Ft.
Összesen tehát 40.000 Ft-ot körüli összeget kell költenie arra, hogy lakása biztonságos és stabil elektromos hálózattal rendelkezzen, nem utolsó sorban megvédje az ÖN, vagy gyermeke életét!

Villanyszerelő cégünknél a biztosítéktábla csere szolgáltatásunkat kiemelt prioritással kezeljük, ugyanis az Ön lakása elektromos rendszerének ez a legfontosabb része. A biztosítéktáblába szerelt kismegszakítók feladata a lakás vezetékeinek túláram elleni védelme.
A fi-relé feladata pedig az Ön életének a védelme!

Megkeresését követően időpontot egyeztetünk Budapest bármely kerületében a biztosítéktábla cseréjére.
A lakás elektromos elosztójának cseréje 1-2 órát vesz igénybe, ezalatt az ingatlanban nincs áram.

biztosítéktábla, más néven lakáselosztó a lakás elektromos hálózatának legfontosabb berendezése, ugyanis innen indul a lakásban található összes elektromos eszköz vezetéke és itt van a legnagyobb áramterhelés. A biztosítéktáblába beépített olvadóbiztosíték és kismegszakító feladata a lakás vezetékeinek és a konnektoron keresztül csatlakoztatott berendezések túláram elleni védelme.

Miért fontos a biztosítéktábla időszakos vizsgálata és cseréje?

Egyszerűen azért, mert a biztosítéktáblában található kismegszakítók, olvadóbiztosítékok is öregednek és egyre sűrűbben leoldanak, vagy rosszabb esetben nem képesek megvédeni a falban található vezetékeket, ez pedig tűz és balesetveszély okozója lehet.
A lakáselosztóban található berendezések, és azok kötéseinek meghibásodása, oxidálódása könnyen tönkre teheti elektromos eszközeit, ezzel komoly anyagi károkat okozva.

Egyre több elektromos eszközt használunk otthonunkban, emiatt megnövekedett a lakások áramfelvétele, mely fokozottan terheli a régi biztosítékokat.

A biztosítéktábla cseréjével Ön kis beruházással óriási kockázatcsökkenést érhet el lakása és értéktárgyai védelmének érdekében.

Érdemes 5-7 évente a biztosítéktáblába épített túláram és életvédelmi berendezéseket, kismegszakítókat kicseréltetni és a kötéseket ellenőrizni, ezzel az egész lakás elektromos rendszere biztonságosan üzemeltethető és elektromos eszközeiben nem keletkezik kár.

Olvadóbiztosíték csere 

A velük szerelt biztosítéktáblák mára elavultak, ezeket lakásokban nem alkalmazzuk. Szabványtalanok és nem képesek biztonságosan megvédeni a vezetékeinket és elektromos berendezéseinket, ráadásul szinte minden erőfeszítés nélkül nagyobbra cserélhetők, amely csere házilag tilos és fokozottan tűzveszélyes!
A biztosíték patkolása tilos!
A lakások vezetékeinek túláramvédelmére minden esetben kismegszakítót építünk be, mely korszerű technológiával képes megóvni a vezetékeket és értékeinket.
Sajnos napjainkban is rengeteg lakás, főleg panellakás túláram védelmét olvadóbitosíték látja el. 

Ezek cseréjét a saját és környezete érdekében ne halogassa, a lehető legrövidebb időn belül egyeztessen velünk időpontot!

Hunyorognak a lámpák a lakásban, vagy égett elektromos szagot érez?
Szikrázik, füstöl, villog, sistereg a biztosítéktábla? 
Zizegnek a kismegszakítók?

Ne késlekedjen, azonnal hívjon villanyszerelőt! 

Ilyen esetben a lakás nagy fogyasztású berendezéseit ne használja, lehetőleg mindent húzzon ki a konnektorból és a lehető legrövidebb időn belül keressen fel egy villanyszerelőt.
Ne halogassa, cselekedjen azonnal, az elektromos tűzesetek nagy részéért a biztosítéktábla karbantartásának hiánya a felelős, ez pedig a tulajdonos felelőssége!

A villanyszerelő szakembereink által beépített anyagok kitűnő minőségűek és magas élettartamúak, melyekre 2 év teljeskörű garanciát vállalunk. A beépített anyagokról és az elvégzett munkáról egy munkalapot állítunk ki, ezzel is biztosítva Önt cégünk megbízhatóságáról.

A régiekkel szemben az új lakáselosztó dobozok már teljesen zártak, anyaguk lángálló és külsejük is tetszetős, tehát a mai kor ízlésének és az új szabványok igényeinek egyaránt megfelelnek. Igény esetén tovább növelhető biztonsága egy életvédelmi relé (Fi-relé) beépítésével, vagy akár túlfeszültség-védelemmel is. Az ilyen jellegű kiegészítőket ajánlatkéréskor egyeztetjük.

Ne késlekedjen, keresse fel cégünket most!