Villanyszerelő gyorsszervíz

Nincs áram a lakásában? Kiment a biztosíték és nem tudja visszakapcsolni? Égett szagot érez? Hunyorognak a lámpák? Ne késlekedjen, hívjon most! A villanyszerelő gyorsszerviz azonnal hívható telefonszáma: 06-30/437-5159.

Egy meglazult, elöregedett elektromos kötés könnyen tönkreteheti elektromos eszközeit, ráadásul tűz és balesetveszélyes állapotot is előidézhet!

A villanyszerelés területén komplex megoldást nyújtunk, legyen szó a legapróbb elektromos hiba javításáról, az ipari és lakossági vezérlések tervezésén keresztül egészen a családi házak, lakások erős és gyengeáramú hálózatának kiépítéséig.

Minden, cégünk által elvégzett munkára és a beépített anyagokra 2 év teljes körű garanciát vállalunk.

 

Az átlátható, fix árlistánk garantálja, hogy ügyfeleinket semmiképp nem érheti kellemetlen meglepetés.

Villanyszerelő gyorsszerviz díj az első órában: 10.500 Ft.
Minden további órában: 8.500 Ft. 
A következő óra első 10 percét nem számoljuk fel. 
Parkolási költséget és kiszállási díjat nem számolunk fel.
Nincsenek rejtett költségek! 
A gyorsszervizelési munkák anyagköltsége általában a 2.000 Ft-ot sem éri el.

Telefonos egyeztetést követően 1-2 órán belül a helyszínre érkezik villanyszerelő munkatársunk, Budapest bármely kerületében.
A gyorsszervizelési munkák az esetek 90%-ában 1 órán belül elvégezhetőek, tehát optimális esetben csak az első óradíjat fizettetjük ki ügyfeleinkkel.

Az elvégzett hibakeresési és javítási munkát, valamint a beépített villanyszerelési anyagokat a garanciaidő feltüntetésével munkalappal igazoljuk, ezzel is biztosítva ügyfeleink biztonságát és cégünk megbízhatóságát.