Fűtés

Meleg, kényelmes és költséghatékony? A Grenton rendszerrel lehetséges. Az okos házban lehetőség van minden egyes helyiség hőmérsékletének egyedi beállítására, valamint annak az időjárás, vagy egy nyitva hagyott ablak függvényében történő szabályozására.

Beállíthatja környezetének hőmérsékletét igény szerint akár manuálisan, vagy az alkalmazáson keresztül, pofonegyszerűen! Győződjön meg róla személyesen.

bármely hőforrmás

több fűtési zóna

precíz hőmérséklet szabályozás

icon B1 radiator 125x125 1 - Fűtés
icon B2 termosztat 125x125 2 - Fűtés
icon B3 homero 125x125 1 - Fűtés

részleges vezérlőprogramok

kiterjesztett ütemezés

jelentős megtakarítások

icon B4 legkondi 125x125 1 - Fűtés
icon B5 diagram 125x125 1 - Fűtés
icon B6 megtakaritas 125x125 1 - Fűtés
A RENDSZER KIKAPCSOLJA A FŰTÉST, HA SENKI SEM TARTÓZKODIK OTTHON, ÉS MIELŐTT HAZATÉRNE, ÚJRA ELINDÍTJA

Miért tartaná melegen otthonát, mikor távol van? A hőmérséklet 3 fokos csökkentésével 15%-os megtakarítás érhető el! Amikor riasztórendszerét élesíti, a Grenton automatikusan lecsökkenti a hőmérsékletet a beállított alsó határértékre. Így biztosítva a költséghatékony fűtést.

OKOS ÁRNYÉKOLÓ VEZÉRLÉS

Az erős téli szelek jelentősen csökkenthetik a lakás kőmérsékletét. Ez szükségszerűen a fűtési költségek megnövekedésével jár. A Grenton rendszer folyamatosan figyeli a szél erősségét, irányát, valamint a hőmérsékletet. Amint a szél fújni kezd, a rendszer lehúzza a redőnyöket minden olyan helyiségben, ahol senki sem tartózkodik. Mindez a fűtési költségek csökkentését szolgálja.

MINDEN HŐFORRÁS EGY RENDSZERBEN

A Grenton egy végtelenül hatékony és korszerű fűtésvezérlő rendszer. Egyesítse hőszivattyúját, napkollektorait, gázkazánját, padlófűtését és szellőzőrendszerét egy rendszerben, melyet egy központi egység vezérel. A kombinált rendszer hatékonysága lenyűgöző.

MEGTAKARÍTÁS

A HATÉKONY FŰTÉSMENEDZSMENT AKÁR 37% KÖLTSÉGMEGTAKARÍTÁST IS JELENTHET.

-23%

A hőmérséklet szabályzása attól függ, hogy tartózkodik-e valaki a lakásban, vagy sem

-7%

Intelligens redőnyvezérlés

-7%

Hőforrás integráció