Audio-video

Köszönhetően a Grenton okosotthonnak, a legtöbb audiovizuális szórakoztató berendezés integrálására is lehetőség van. Megnézne egy filmet? Csak nyomjon meg egy gombot a Grenton SmartPanelen, és a Grenton elvégzi a többit. Lehúzza a redőnyöket, lekapcsolja a villanyt és elindítja a házimozi berendezést. És ha közben úgy dönt, hogy kimenne a konyhába egy kis rágcsálnivalóért, a Grenton felkapcsolja a világítást, hogy biztonságosan ki tudjon menni.

Miért kellene olyasmivel foglalkoznia, amit egy automatizált rendszer is megtehet Ön helyett?

MOZI SÉMA

Audio vezérlés

Video vezérlés

Többszobás audiorendszer integrációja

Szülői zár

icon C1 hangszoro 129x125 1 - Audio-video
icon C2 TV 125 - Audio-video
icon C4 haz 125x125 1 - Audio-video
icon C6 embers 125x125 1 - Audio-video

A GYEREKEK ELFELEJTETTÉK KIKAPCSOLNI A TV-T?

Tisztában van vele, mennyi energia vész kárba azáltal, hogy a tévé bekapcsolva marad, miközben senki sem nézi? A Grenton folyamatosan figyelheti, hogy van-e valaki a szobában, és ha bekapcsolva felejtik a tévét, a rendszer kikapcsolja azt. Így éves szinten sok ezer forintot takaríthat meg Önnek.

SPÓROLJON AZ ENERGIÁVAL … IDŐPAZARLÁS NÉLKÜL

Mit gondol a készenléti (stand-by) módban várakozó készülékekről? A Grenton itt is képes takarékoskodni – kikapcsolhatja ezeket, ha Ön nincs otthon.

BIZTOS LEHET BENNE, HOGY GYERMEKEI A HÁZI FELADATOT ÍRJÁK.

A gyerekek azok gyerekek, és tudjuk, hogy gyakran nem szeretnek a házi feladattal foglalkozni, sokkal inkább szeretnek videojátékot játszani, vagy tévét nézni. A Grenton rendszer belső naptára lehetőséget nyút arra, hogy meghatározzuk, mely idősávokban kapcsolhatják be a gyerekek ezeket a készülékeket.

MEGTAKARÍTÁS

SPÓROLJON AKÁR 19%-OT AZ AUDIO-VIDEO ESZKÖZÖK MIATT KELETKEZŐ ENERGIA KÖLTSÉGEKEN.

-4%

A készenléti üzemmódban lévő eszközök kikapcsolása

-15%

Automatikusan kikapcsolja a véletlenül bekapcsolva hagyott tévé készülékeket